Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Aralık 2014 - 16:13 Yorum: 0

"Taksim Trio"dan Afyonkarahisar'da ikinci konser

AFYONKARAHİSAR (AA) - Hüsnü Şenlendirici, İsmail Tunçbilek ve Aytaç Doğan'dan oluşan Taksim Trio, Afyonkarahisar Belediyesinin organizasyonu kapsamında kentte ikinci kez konser verecek.Belediyeden...

'Taksim Trio'dan Afyonkarahisar'da ikinci konser

AFYONKARAHİSAR (AA) - Hüsnü Şenlendirici, İsmail Tunçbilek ve Aytaç Doğan'dan oluşan Taksim Trio, Afyonkarahisar Belediyesinin organizasyonu kapsamında kentte ikinci kez konser verecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kültürel ve sanatsal etkinlerine devam eden Afyonkarahisar Belediyesi, Hüsnü Şenlendirici, Aytaç Doğan ve İsmail Tunçbilek'in 2007'de kurduğu müzik topluluğu Taksim Trio'yu bir kez daha sevenleriyle bir araya getirecek.

Konser, 23 Aralık Salı günü Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi'nde saat 19.30'da başlayacak.

Çalgılarına aşık üç tutkulu virtüözün müzik ziyafeti sunacağı, ücretsiz olarak katılımın sağlanacağı konsere tüm Afyonkarahisar halkı davet edildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber