Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Ocak 2015 - 16:31 Yorum: 0

Taksim'de polis noktasına ateş açıldı

Taksim Meydanı'nda polis noktasına ateş açıldı. Saldırganın silahını bırakarak kaçtığı olayda, ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.

Taksim'de polis noktasına ateş açıldı

İSTANBUL 

Taksim Meydanı'ndaki polis noktasına silahlı bir kadın tarafından açılan ateşte ölen ya da yaralanan olmazken, saldırgan silahını bırakarak yaya olarak kaçtı. 

Alınan bilgiye göre, saat 14.40 civarında  Taksim Meydanı'nda polislerin ve araçlarının beklediği noktaya, makineli tüfekle gelen bir kadın, ateş açtı. Saldırıda, ölen ya da yaralanan olmazkenpolis aracı, isabet eden mermiler nedeniyle hasar gördü.  

Saldırgan, olayın ardından çantasını ve şalını bırakarak yaya olarak kaçtı. Saldırıda kullanıldığı tahmin edilen makineli tüfek de olay yerine yakın bir sokakta bulundu.

Olay yerinde şüpheli bir paket de bulan polis ekipleri, bölgeyi güvenlik şeridine aldı. Bomba imha uzmanları da buraya gelerek çalışmalarına başladı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber