Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 26 Mayıs 2017 - 10:13 Yorum: 0

Taksim’de yürüyen merdivenlerde tehlikeli şov

Zincirlikuyu-Gayrettepe metrobüs istasyonu çıkışında geçtiğimiz günlerde küçük bir çocuğun ayağının yürüyen merdivene sıkışmasının ardından...

Taksim’de yürüyen merdivenlerde tehlikeli şov

Zincirlikuyu-Gayrettepe metrobüs istasyonu çıkışında geçtiğimiz günlerde küçük bir çocuğun ayağının yürüyen merdivene sıkışmasının ardından Taksim'de tinerci çocukların yürüyen merdivenlerde yaptığı şov yürekleri ağza getirdi. Çocukların merdivenin üstünden kaydığı o anlar kameralara yansıdı.

Zincirlikuyu metrobüs durağı Gayrettepe çıkışlarında geçtiğimiz günlerde küçük bir çocuğun ayağı yürüyen merdivenlere sıkışmıştı. O olayın ardından, Taksim'de geçtiğimiz günlerde kayda alınan görüntü yürekleri ağza getirdi. Tinerci oldukları öğrenilen küçük yaştaki çocuklar, yürüyen merdivenlerin arasından tehlikeli bir şekilde kaydı. Çocukların yaptığı tehlikeli şov kamerada yansıdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber