Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 15 Ekim 2016 - 16:13 Yorum: 0

Talas Mahallesi Köprübaşı’na bağlanmak istiyor

Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı Talas Mahallesi sakinleri, ilçe merkezine olan uzaklıkları nedeniyle yaşadıkları sıkıntılardan dolayı kendilerine...

Talas Mahallesi Köprübaşı’na bağlanmak istiyor

Manisa'nın Demirci ilçesine bağlı Talas Mahallesi sakinleri, ilçe merkezine olan uzaklıkları nedeniyle yaşadıkları sıkıntılardan dolayı kendilerine daha yakın mesafedeki Köprübaşı ilçesine bağlanmak istiyor.

Demirci ilçe merkezine 38 kilometre mesafede bulunan Talas Mahallesi'nin muhtarı Ahmet İnce, ilçe merkezine uzaklıkları nedeniyle başta eğitim, toplu taşıma ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılamada sıkıntı yaşadıklarını dile getirerek, mahalle sakinlerinin de talebi üzerine kendilerine daha yakın olan Köprübaşı ilçesine bağlanmak istediklerini söyledi. Muhtar İnce, talepleriyle ilgili olarak Köprübaşı Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Keçeli ve Gülpınar Mahalle Muhtarı Alim Gülmez ile görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek, ortak karar aldıklarını söyledi. Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen'i , Gülpınar Mahalle Muhtarı Alim Gülmez ile birlikte ziyaret eden Talas Mahallesi Muhtarı Ahmet İnce, ilçeye bağlanma talebiyle ilgili olarak dilekçe verdi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İnce, "Demirci ilçemize göre Köprübaşı ilçemiz bize daha yakın mesafede. Mahalle sakinlerimiz her türlü ihtiyacını görmek için Köprübaşı ilçesine gitmektedir. Toplu taşıma anlamında da Köprübaşı'nı daha çok kullanmaktayız. Köprübaşı'na bağlandığımız takdirde daha iyi hizmet alacağımıza inandığımız için Manisa Büyükşehir, Demirci ve Köprübaşı belediyelerine dilekçemizi verdik. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alacağız." dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber