Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Ağustos 2016 - 14:03 Yorum: 0

Talas’ta çevre temizliği

Talas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yazın gelmesiyle yangın ihtimali ve görüntü kirliliğine karşı yabani otları...

Talas’ta çevre temizliği

Talas Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yazın gelmesiyle yangın ihtimali ve görüntü kirliliğine karşı yabani otları temizleme çalışmalarına başladı.

Ekipler, boş arsalarda, kaldırımlarda, mahalle aralarında büyüyerek görüntü kirliliği oluşturan yabani otları temizliyor. Bazı mahallelerde yabani otlar biçilerek temizleme çalışmaları tamamlanırken, diğer alanlarda ise çalışmalar devam ediyor. Yabani otların temizliği ile bu sayede daha estetik bir görünüme kavuşuyor aynı zamanda otların içindeki zararlı haşerelerden de arındırılmış oluyor. Temizlik ekipleri, boş arsa ve kaldırımlarda büyüyen otların kuruma sonrası yangınlara neden olduğunu belirterek, bunu ortadan kaldırmak ve bu alanların temizlenmesi amacıyla çalışmaların aralıksız devam edeceğini bildirdi. Talas'ın değişik mahalle ve bölgelerinde arazi ile arsa temizlik çalışmaları sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber