Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Mayıs 2019 - 12:28 Yorum: 0

Talas’ta Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi Mesaisi

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 2019 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi birinci taksit ödemeleri için hafta sonu veznelerin mesai yapacağını...

Talas’ta Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi Mesaisi

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 2019 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi birinci taksit ödemeleri için hafta sonu veznelerin mesai yapacağını belirterek, vatandaşlardan yoğunluk yaşamamaları adına ödemelerini son güne bırakmamaları tavsiyesinde bulundu.

Başkan Yalçın, yaptığı açıklamada ödeme süresinin 31 Mayıs Cuma günü sona ereceğini hatırlatarak, vatandaşların o tarihten önce vergilerini ödeyip, gecikme zammına uğramamalarının menfaatlerine olacağını söyledi. Veznede kendi vergisini de ödeyen Başkan Yalçın, vergilerin vatandaşlara hizmet olarak geri döndüğünü ifade etti.

Başkan Yalçın, veznelerin hafta sonu 09.00-16.00 saatleri arasında açık olacağını ifade ederek, "Veznelerimiz ve Emlak Servisimiz 29 Mayıs Çarşamba, 30 Mayıs Perşembe ve 31 Mayıs Cuma günlerinde de saat 19.00'a kadar hizmet verecek." dedi.

Başkan Yalçın, vatandaşların belediyeye gelmeden de ödemelerini yapabileceklerini hatırlatarak, "Vatandaşlarımız vergilerini www.talas.bel.tr'den, 234101 nolu posta çeki hesabından, kredi kartlarından ve e-devlet üzerinden ödeyebilirler." diye konuştu.

Başkan Yalçın, sözlerini vergisini zamanında ödeyerek hizmetlere katkıda bulunan vatandaşlara teşekkür ederek tamamladı.

Talas’ta Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi Mesaisi

Talas’ta Emlak Ve Çevre Temizlik Vergisi Mesaisi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber