Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 31 Ağustos 2016 - 14:48 Yorum: 0

Talas’ta kurban yeri hazırlığı

Kurban Bayramı'na sayılı günler kalması nedeniyle Talas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bu yıl Mevlana Mahallesi Tavlusun Caddesi üzerinde hazırlanan kurban...

Talas’ta kurban yeri hazırlığı

Kurban Bayramı'na sayılı günler kalması nedeniyle Talas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bu yıl Mevlana Mahallesi Tavlusun Caddesi üzerinde hazırlanan kurban satış yeri için kura çekimi yaptı.

Yaklaşık 150 büyükbaş ve küçükbaş hayvan için oluşturulan kurban pazarı alanında kurulacak çadırlar için satıcıların adil bir şekilde yerleşmesinin amaçlandığını belirten Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, bütün hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Başkan Palancıoğlu, "Yaklaşan Kurban Bayramı'nda ibadet niyeti ile kurban kesmek isteyen vatandaşlarımız için her yıl satış ve kesim alanları oluşturarak bu hizmeti yerine getiriyoruz. Bu yıl Tavlusun yolu üzerine kuracağımız pazar alanı için tüm alt yapı hizmetlerini hazır hale getirdik. Kurulacak çadır alanlarını kura ile talep eden vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Her satıcıya eşit ve adil bir şekilde dağılım olması için kura yöntemini uyguluyoruz. Kurban satış alanında esnaf ve gelen vatandaşlar için su, lavabo, mescit ve zabıta noktası gibi her ihtiyaca cevap verecek hizmet sağlıyoruz." dedi.

Başkan Palancıoğlu canlı hayvan satış alanındaki hizmetlerin yanı sıra vatandaşların kurbanlarını Cemil Baba, Yenidoğan ve Mevlana kapalı semt pazarlarında kesebileceklerini sözlerine ekledi.

Talas’ta kurban yeri hazırlığı

Talas’ta kurban yeri hazırlığı

Talas’ta kurban yeri hazırlığı

Talas’ta kurban yeri hazırlığı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber