Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Mart 2015 - 14:43 Yorum: 0

Talat Göktepe Çamlığı'nda devir teslim

MERSİN (AA) -  Erdemli Belediyesi tarafından 2010 yılından beri işletilen ve sözleşmesi bu sene sona eren 261 dönümlük Talat Göktepe Çamlığı, yeniden Doğa Koruma ve Milli Parklar Mersin...

Talat Göktepe Çamlığı'nda devir teslim

MERSİN (AA) -  Erdemli Belediyesi tarafından 2010 yılından beri işletilen ve sözleşmesi bu sene sona eren 261 dönümlük Talat Göktepe Çamlığı, yeniden Doğa Koruma ve Milli Parklar Mersin Şube Müdürlüğü'ne devredildi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Mersin Şube Müdürü Ahmet Çörtük, gazetecilere yaptığı açıklamada, Talat Göktepe Çamlığı'nda bulunan malzemelerin tek tek sayılarak envanterinin çıkartıldığını söyledi. 

Talat Göktepe Çamlığı'nın, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na bağlı olduğunu vurgulayan Çörtük, şunları kaydetti:

"261 dönüm arazisi bulunan çamlığın işletmesini 2010 yılından bu yana Erdemli Belediyesi yapmaktaydı. Sözleşme sona erdiği için Bakanlığımız tarafından yeniden teslim alınmaktadır. Çamlık kapatılmayacak. Burası yine piknik alanı ve halkın gelip zamanını değerlendirebileceği bir yer olacak. Burada bakanlığımız tarafından tadilat ve yenileme işlemleri yapılacak."

Erdemli Belediyesi ekipleri de çamlıkta bulunan ve belediyeye ait malzemeleri sökerek boşaltma işlemi yaptı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber