Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Mayıs 2017 - 14:24 Yorum: 0

Talihsiz dağcı, ’dağcılar mezarlığı’na defnedilecek

Niğde'de tırmandığı Demirkazık Dağı'ndan düşerek hayatını kaybeden profesyonel dağcı Serdar Ayrılmaz'ın cenazesi, Adana'da yapılan otopsinin ardından...

Talihsiz dağcı, ’dağcılar mezarlığı’na defnedilecek

Niğde'de tırmandığı Demirkazık Dağı'ndan düşerek hayatını kaybeden profesyonel dağcı Serdar Ayrılmaz'ın cenazesi, Adana'da yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Talihsiz dağcının cenazesi Niğde'deki "dağcılar mezarlığı'na defnedilecek.

Olay, 3 gün önce Niğde'deki Aladağlar bölgesinde bulunan Demirkazık Dağı'nda meydana geldi.

Eşi ve 2 çocuğuyla birlikte Ankara'da yaşarken bölgedeki bir çiftlik evine taşınan profesyonel dağcı Serdar Ayrılmaz (56), daha önce defalarca tırmandığı alanda tekrar tırmanışa geçti ancak bir daha kendisinden haber alınamadı.

AFAD, UMKE ve jandarma ekipleri tarafından arama kurtarma çalışması başlatıldı. Aynı yerde tırmanış yapan Hollandalı bir grup, tırmanma sırasında kendilerine selam veren Ayrılmaz'ın düşmüş olabileceği noktayı kurtarma ekiplerine bildirdi. Yaklaşık 15 saat süren arama çalışmaları sonrasında Serdar Ayrılmaz'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Ayrılmaz'ın tırmanış sırasında bir kaya parçasının yerinden oynaması nedeniyle düştüğü tespit edildi.

Talihsiz dağcının cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Serdar Ayrılmaz'ın cenazesinin Niğde'nin Çamardı ilçesindeki Çukurbağ Mahallesi'nde bulunan "dağcılar mezarlığı'na defnedileceği bildirildi.

Talihsiz dağcı, ’dağcılar mezarlığı’na defnedilecek

Talihsiz dağcı, ’dağcılar mezarlığı’na defnedilecek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber