Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Ocak 2018 - 14:38 Yorum: 0

Tamer Tuna: “Hedefim bu takımın şampiyon olma potansiyeli varsa, burada kalıp bunu kullanabilmek”

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, "Benim hedefim eğer bu takımın şampiyon olma potansiyeli varsa, burada kalıp bunu kullanabilmek"...

Tamer Tuna: “Hedefim bu takımın şampiyon olma potansiyeli varsa, burada kalıp bunu kullanabilmek”

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin teknik direktörü Tamer Tuna, "Benim hedefim eğer bu takımın şampiyon olma potansiyeli varsa, burada kalıp bunu kullanabilmek" dedi.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, takımda yer bulamayan Prince Segbefia ile yollarını ayırdıklarını, Emre Can Coşkun'u ise Adanaspor'a kiraladıklarını ve bunun dışında da takımdan ayrılabilecek oyuncuları olabileceğini söyledi. Ara transfer döneminde kadrolarına katacakları futbolcu sayısının 3'ü geçmeyeceğini açıklayan Tuna, "Göztepe şu anda sadece alarak ilerleyen bir yapıda. İnşallah ekonomik anlamda da gelir getirici oyuncularla da planlarımızı yönlendirmek istiyoruz. Bunun için de biraz daha sabırlı olarak, ikinci yarı daha fazla çalışacağız" dedi.

Tuna, sezon başında yola çıktıklarında kısa vadede hedeflerinin ligde kalmak olduğunu anlatarak, "Göztepe'nin inanılmaz bir potansiyeli var. Ya benle ya bensiz, aynı bu yapılanmayla gidildiğinde şampiyon olabilecek kapasitede bu mücadeleyi verecek potansiyeli var. Avrupa kupalarına her yıl gidecek potansiyeli var. Bunu bu yıla özgü, kazanılmış 30 puanla ilgili söylemiyorum. Benim hedefim eğer bu takımın şampiyon olma potansiyeli varsa, burada kalıp bunu kullanabilmek, bir şeyleri kendi adıma gerçekleştirmek. Hiçbir şeyin sadece ne oyuncuyla, ne teknik direktörle, ne başkanla, ne taraftarla, ne de basınla tek başına olduğunu görmedim. Bu bütünleşmeyle ve birliktelikle olan, bu kültürün olduğu yerlerde gerçekleşen bir olaydır" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber