Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 09:38 Yorum: 0

TAMP Tekirdağ kullanıcıları AYDES eğitiminde

Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında hazırlanan TAMP-Tekirdağ yerel düzey 26 hizmet grubunda görevli 60 personel, Afet Yönetim ve Karar Destek...

TAMP Tekirdağ kullanıcıları AYDES eğitiminde

Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında hazırlanan TAMP-Tekirdağ yerel düzey 26 hizmet grubunda görevli 60 personel, Afet Yönetim ve Karar Destek Sistemi (AYDES) eğitimini tekrarlıyor.

Tekirdağ Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bütünleşik afet yönetiminin tüm aşamalarının elektronik ortamda takip edilip yönetilmesine ve karar vericilerin, afet yönetim süreçlerinde ihtiyaç duydukları verileri süratli ve en doğru şekilde elde etmesine imkan sağlamak maksadıyla coğrafi bilgi sistemi tabanlı bir yazılım olan AYDES'in Tekirdağ'daki kullanıcıları, sistemdeki güncelleştirmeleri öğrenmek ve sistem kullanım becerilerini geliştirmek amacı ile 5 gün sürecek olan AYDES eğitimine katılacakları bildirildi.

TAMP Tekirdağ kullanıcıları AYDES eğitiminde

TAMP Tekirdağ kullanıcıları AYDES eğitiminde

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber