Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:58 Merkez Bankası’nın toplam rezervleri azaldı14:55 Beyoğlu’nda halk pazarında “aşağılama” cinayeti kamerada: 5 yıllık kin cina...14:55 Başkan Çerçioğlu, Çine’de vatandaşlarla buluştu14:54 Mahmut Arıkan: "Hakkımı helal etmem"14:53 Yalova’da 104 çiftçiye 300 kilo çalı fasulye tohumu dağıtıldı14:51 TCMB: “Enflasyonda Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu...14:51 CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı AK Parti’ye geçti14:50 Başkan Sandıkçı: "Bu yıl da üniversiteyi yeni kazanacak olan tüm öğrenciler...14:49 Sultangazili Çocuklar Sertaç Abi ile cami buluşmalarında bir arada14:48 Başdeğirmen: "8 bin 500 metrekare alana modern bir Engelsiz Gençlik ve Yaşa...14:46 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Temmuz’ ayında emekli maaşlarını masaya yatıracağız...14:46 Bakan Özhaseki: "Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturm...14:43 Çemişgezek’te yaban keçileri ilçe merkezine indi14:43 ABD’den Kuzey Kore’nin silah programını destekleyen 6 kişiye yaptırım14:42 Karaman’da seçim güvenliği toplantısı14:42 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: “Havalimanı-Halkalı metrosunu önümüzd...14:40 Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi14:40 Kahramanmaraş’ta "6 Şubat Deprem Şehitleri Anıtı" yapıldı14:39 Akaryakıtın sızdığı Sapanca Gölü’nden sevindiren detaylar: "Su içilebilir"14:37 Belekoma Tayfa ihtiyacı sahibi 120 haneye ulaştı
Sami Er
Spor 15 Nisan 2022 - 17:48 Yorum: 0

Taner Taşkın: “Denizlispor maçı yenilmememiz gereken maçlardan bir tanesiydi”

Denizlispor müsabakasının ardından değerlendirmelerde bulunan Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taşkın, "Yenemezsek, yenilmememiz gereken maçlardan...

Taner Taşkın: “Denizlispor maçı yenilmememiz gereken maçlardan bir tanesiydi”

Denizlispor müsabakasının ardından değerlendirmelerde bulunan Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taner Taşkın, "Yenemezsek, yenilmememiz gereken maçlardan bir tanesiydi. Geçen hafta iyi bir oyun kuramamıştık deplasmanda. Bugünse rakibimiz tamamen savunmaya yönelmeyi tercih etti" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında Ankara Keçiörengücü evinde konuk ettiği Denizlispor'a 1-0 mağlup oldu. Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında müsabakayı değerlendiren Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Taşkın, "Son derece üzgün olduğumuzu söylemek isterim. İki haftadır 6 puan değerindeki maçları kaybettik. Geçen hafta iyi bir oyun kuramamıştık deplasmanda. Bugünse rakibimiz tamamen savunmaya yönelmeyi tercih etti. Vermiş olduğumuz bir hatadan golümüz var. Yenemezsek, yenilmememiz gereken maçlardan bir tanesiydi. Özellikle bireysel hata yapmamamız gerekiyordu. Maalesef bir golden maçı kaybettik. Rakip kapalı bir oyun tercih ettiği için, 11 kişi ile defans yapmayı tercih ettiği için çok fazla pozisyon ürettiğimizi söyleyemem. Tabii ki bugün Eze yoktu. Eze'nin yokluğunu hissettik. Üzgünüz. Kalan 6 haftada elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Alınan mağlubiyet bizi moral anlamında da kötü etkiledi. Puan olarak rakiplerimiz de bize yaklaştılar. Kalan 6 haftada layık olan futbol mutlaka oynanacak ve istenen puanlar alınacaktır. Bugün bize rakibi tebrik etmek düşer" ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber