Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 09 Mart 2015 - 11:03 Yorum: 0

"Tangopera" son kez sahnelenecek

ANTDOB, Tangopera müzikalini 12 Mart'ta son kez sahneye koyacak

'Tangopera' son kez sahnelenecek

ANTALYA (AA) - Antalya Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB), kapalı gişe oynayan "Tangopera" müzikalini son kez sahneleyecek.

ANTDOB'dan yapılan açıklamaya göre, müziği Serdar Yalçın'a, librettosu ise Murat Göksu'ya ait "Tangopera" müzikali, 12 Mart Perşembe günü Haşim İşcan Kültür Merkezi Opera Sahnesi'nde son kez izleyici ile buluşacak.

ANTDOB'un solo, koro, bale ve orkestra sanatçılarının görev aldığı ve İzmir Devlet Opera ve Balesi koreografı Uğur Seyrek tarafından sahneye konulan eserde orkestrayı şef Hakan Kalkan yönetecek.

- Kırmızı bir aşk hikayesi

Zamansızlar Barı'nda garson olarak çalışan bir adam, bir gece bara gelen ve güzelliğiyle herkesin dikkatini çeken bir kadına aşık olur. Tangonun baştan çıkarıcı etkisiyle kadın, adamı büyüler ve onun için vazgeçilmez olur. Hikayeye tango karışmıştır ve etraf tutkunun rengi olan kırmızıya bulanmıştır.

Aşkın, neşenin, baştan çıkarmanın, tangonun ve zamansızların hikayesi Tangopera'da Heyecan Gizem Yakan "kadın", Atay Ergezen "garson", Taner Ölçen "patron", Ümit Burak Tekinay "sarhoş", Medine Tuganova "kadın müşteri" ve Serap Demirhan, Özsu Yüksel, Sinem Baddal, Bilge Yılmaz, Emel Öziş, Selda Serdar "altı vokalist" rolünde sahne alacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber