Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Eylül 2017 - 15:33 Yorum: 0

Tanınmayacak halde bulunan ceset ’yaşlı adama ait olabilir’ şüphesi

İzmir'in Bornova ilçesinde, kum deposu civarından tanınmaz halde bir ceset bulunurken, üzerinden kimlik çıkmayan cesedin 200 metre ilerisinde de yaklaşık...

Tanınmayacak halde bulunan ceset ’yaşlı adama ait olabilir’ şüphesi

İzmir'in Bornova ilçesinde, kum deposu civarından tanınmaz halde bir ceset bulunurken, üzerinden kimlik çıkmayan cesedin 200 metre ilerisinde de yaklaşık bir ay önce kayıp olan 64 yaşındaki Bahattin Özer'e ait kimlik bulundu. Kimliğin yanında ayakkabı, gözlük, takma dişler, kemik parçaları ve kıl parçaları bulunurken, cinayet şüphesi uyandıran cesedin 64 yaşındaki adama ait olup olmadığı ise yapılacak DNA testinden sonra belli olacak.

Edinilen bilgiye göre, Bornova ilçesi 4. sanayi civarındaki kum deposu civarında kimliği belirsiz bir ceset bulundu. Ceset, ardından da polislerin incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Polisler tanınmaz haldeki cesette kimlik bulamadı. Çevrede bir araştırma yapan ekipler, cesetten 200 metre uzakta bir çift ayakkabı, gözlük, takma dişler, kemik parçaları ve kıl parçaları buldu. Bu eşyaların yanında Bahattin Özer'e de ait bir kimlik bulundu.

Ceset yaşlı adama mı ait?

Kimlik sahibi ile ilgili bir araştırma yapan ekipler, Bahattin Özer'in 28 Ağustos'tan bu tarafa kayıp olduğunu belirledi. İzmir'de yaşayan Alzheimer hastası 64 yaşındaki Bahattin Özer'in yaklaşık bir ay önce kaybolması üzerine aile, hemen durumu polis ekiplerine bildirdiği ortaya çıktı. Polis ekipleri her yerde yaşlı adamı ararken, AKUT ekipleri de yaşlı adam için seferber oldu. Bölgede en yakın ormanlık alanları ve kaybolduğu alanları tarayan ekipler, Özer'i bir türlü bulamadı. Bu arada polis ekipleri de, Naldöken Mahallesinde kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Özer'in aile yakınlarıyla birlikte kahvenin bulunduğu Naldöken Meydanındaki iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, aynı gün saat 16.00 sıralarında kahveden ayrılıp mahallenin batı tarafına doğru gittiğini tespit etti.

Bulunan eşyaların sırrı ne?

Öte yandan, bulunan tanınmayacak haldeki ceset ile ilgili Bahattin Özer'in yakınlarına da bilgi verildi. Cesetin 64 yaşındaki adama ait olup olmadığı ise yapılacak DNA testinin ardından belli olacağı belirtildi.

İhlas Haber Ajansı (İHA)'na bilgi bilgi veren Bahattin Özer'in ailesi ise konudan haberdar olduklarını ve cesedin tanınmaz halde olduğunu söyledi. Aile, DNA tespiti yapılacağını da doğruladı.

Takma dişte bulunmuştu, yaşlı adamın oğlu: "Babam takma diş takıyordu"

Cesetten yaklaşık 200 metre uzakta bulunan eşyalar ise kafaları karıştırdı. Bir çift ayakkabı, gözlük, takma dişler, kemik parçaları ve kıl parçalarının bulunması ise akıllarda soru işareti bıraktı. Yaşlı adamın oğlu Ersoy Özer ise babasının takma diş taktığını söyledi. Polis ise şimdi cesedin 200 metre uzağında bulunan eşyaların sırrının araştırırken, cinayet şüphesiyle de soruşturma geniş çaplı devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber