Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 12 Haziran 2019 - 13:08 Yorum: 0

Tapu senetleri çocuklara sürpriz yumurta ile anlatıldı

Tapu ve Kadastro Erzurum Bölge Müdürlüğü ve Tapu ve Kadastro Çalışanları Derneği (Taka-Der) Erzurum Temsilciliği önemli bir eğitim faaliyetine imza...

Tapu senetleri çocuklara sürpriz yumurta ile anlatıldı

Tapu ve Kadastro Erzurum Bölge Müdürlüğü ve Tapu ve Kadastro Çalışanları Derneği (Taka-Der) Erzurum Temsilciliği önemli bir eğitim faaliyetine imza attı.

"Şehirder Çocuk Akademesi" bünyesinde "Ağaç Yaş İken Eğilir" temasıyla Bilinçli Bireyler yetiştirmek amacıyla Akademi Öğrencisi çocuklara, Taka Der Erzurum İl Temsilcisi Volkan Yapan; Tapu müdürlüklerinin çalışmasını, sürpriz yumurtadan tapu müdürlüklerinin işleyişine geçiş yaparak, onların anlayacağı seviyede özel bir gösteriyle anlattı.

Tapu müdürlüğü ortamı canlandırılarak anlatıldığı eğitimde ayrıca, Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinde çalışan personelin çocukları ile hazırlanan "Küçük Gönüller Tapu ve Kadastro Çalışanları İçin Söylüyor" adlı video klip izletildi.

Büyük ilgi gören sunumun sonunda, Yakutiye Tapu Müdürlüğü personeli Aysu Belet kendi çocuğunun de yer aldığı akademinin öğrencilerine çeşitli hediyeler dağıttı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber