Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 17 Aralık 2014 - 16:38 Yorum: 0

Taraftarımızı Menemen Belediyespor maçında üzdük

"Taraftarımızı Menemen Belediyespor maçında üzdük. Ankara'da galip gelerek, sevindirmek istiyoruz"

Taraftarımızı Menemen Belediyespor maçında üzdük

MALATYA  - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, "Taraftarımızı Menemen Belediyespor maçında üzdük. Ankara'da galip gelerek, sevindirmek istiyoruz" dedi. 

Yeni Malatyaspor, Türkiye Futbol Federasyonu Antrenman Sahası'nda, Uğur yönetiminde Keçiörengücü maçının hazırlıklarını sürdürdü.

 Uğur, antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısının son maçında Keçiörengücü'nü yenip, devre arasına moralli girmek istediklerini söyledi.

Menemen Belediyespor maçında kaybettikleri 3 puanı Keçiörengücü karşısında telafi etmek istediklerini belirten Uğur, "Ligin ilk yarısının son maçında Keçiörengücü ile karşılaşacağız. İç sahadaki puan kaybımızı Keçiörengücü maçında telafi etmek istiyoruz. Taraftarımızı Menemen Belediyespor maçında üzdük. Ankara'da galip gelerek, sevindirmek istiyoruz"  diye konuştu. 

  Ligde hiçbir maçın kolay olmadığını vurgulayan Uğur, "Şuna inanıyorum ki sezon sonunda bu takım ligin zirvesinde olacak. Buna olan inancımdan zerre kadar geri adım atmadım. Bu zorlukları yenip, hedefimize ulaşacağız" şeklinde konuştu. 

Bir gazetecinin, "Devre arasında transfer olacak mı?" sorusu üzerine Uğur, "Bunlarla ilgili çok yorum yapmaya gerek yok. Üzerimize ne düşüyorsa ve ihtiyacımız olan neyse onun hamlesi yapılacaktır" dedi. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber