Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 15 Mayıs 2016 - 13:58 Yorum: 0

Taraftarlar Kartal Yuvaları’na Akın Ettiler

Olası şampiyonluğu kutlamaya hazırlanan Beşiktaş taraftarları kulübün lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvaları'na akın etti

Taraftarlar Kartal Yuvaları’na Akın Ettiler

Olası şampiyonluğu kutlamaya hazırlanan Beşiktaş taraftarları kulübün lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvaları'na akın etti

Olası Beşiktaş şampiyonluğu, tüm Türkiye'de olduğu gibi Tekirdağ'da da taraftarlar arasında büyük heyecana sebep oldu. Spor Toto Süper Lig'de son 2 haftaya girilirken, en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde yer alarak, şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde eden Beşiktaş takımının taraftarları, kulübün lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvaları'na akın etti.

Merkez Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Kartal Yuvası mağazasına akın eden siyah-beyazlı takımın Tekirdağlı taraftarları, şampiyonluk kutlamalarına hazırlık amacıyla kulübün lisanslı ürünlerine hücum etti. Büyük yoğunluğun yaşandığı mağazaya alışverişe gelen taraftarlar, forma grupları başta olmak üzere, tişört, atkı, şal gibi ürünlere ilgi gösterdi.

"ÖNEMLİ OLAN BEŞİKTAŞLILIK"

Erkan Gönülok isimli Beşiktaşlı taraftar, "Biz zaten şampiyon olduk. Akşamki şampiyonluk için hazırlanıyoruz. Her sene şampiyon olmak önemli değil. Önemli olan Beşiktaşlılık" dedi.

Nuri Diroğlu isimli taraftar ise, "Mutluyuz. Uzun zaman sonra gelen şampiyonluğu günün erken saatlerinden itibaren kutlamaya başladık. Devamı akşama" diye konuştu.

Alışverişe gelen bir diğer taraftar Gökhan Çelik de, "Arabalarımızı süslüyoruz. Akşama hazırlanıyoruz. Bu şampiyonluğu belki çoktan hak ettik. Akşamı sabırsızlıkla bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kartal Yuvası Tekirdağ Şubesi Müdürü Doğan Cesur ise, "Şampiyon olacağımız son birkaç haftadır belliydi. Ancak Fenerbahçe geçtiğimiz hafta Medipol Başakşehir'e 2-1 yenilmesinin ardından taraftarımız biraz daha erken başladı kutlamalara. Son bir haftadır inanılmaz bir yoğunluk yaşanıyor mağazalarımızda. Taraftarlar, başta formalar olmak üzere, tüm ürünlere büyük ilgi gösteriyor" şeklinde konuştu.

Beşiktaş'a, şampiyonluk için bu akşam oynayacağı Osmanlıspor maçında beraberlik bile yetecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber