Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
11:19 Karavan Park, 36 farklı ülkeden 2 bine yakın misafir ağırladı11:16 Selçuk, tarım politikaları çalıştayına ev sahipliği yapacak11:15 Küçükçekmece’de bulunan bir kuyumcu 3 şahıs tarafından soyuldu. Soyguncul...11:15 ’TAYK-CarrefourSA Kupası’ ile TAYK 2024 Trofesi başladı11:14 Genç motokuryenin ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücüye verilen ’ev hapsi’...11:11 Elazığ’da süne ile mücadele çalışmaları başladı11:11 İŞKUR Muğla İl Müdürlüğü İstihdam Teşvikleri için sahada11:11 Minik eller mesleki kurslarla hayal ettiklerini üretti11:11 BUÜ’de tez yazımı ve atıfların önemi konuşuldu11:10 Teleferik kazasında hayatını kaybeden Memiş Gümüş ve ailesinin kabine biniş...11:10 Terörden temizlenen dağlarda yetişen otlar adeta şifa deposu11:09 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu İzmir Etabı 27 Nisan’da11:08 İstanbul’da lüks otomobil kaçakçılığı operasyonu: 20 Kişi yakalandı11:07 Görmese de yaptığı müzikle mutluluklara tanık oluyor11:06 PKK’nın Türkiye yapılanmasındaki uzantılarına 3 ilde operasyon: 9 gözaltı11:06 Bağcılar’da yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen işçi yaralandı11:05 Kavaklı köyü sakinleri “madenlere” karşı eylem başlattı11:05 Kavaklı köyü sakinleri “madenlere” karşı eylem başlattı11:05 Kontrolden çıkan otomobil takla atarken, sürücüsü yaralandı11:05 Kemer’in çocuklarından Cumhuriyet ve Atatürk’e vefa konseri
23 Nisan
Siyaset 29 Mart 2019 - 16:33 Yorum: 0

Taraftarlardan Fikret Yeni’ye destek

Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni, Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor ve Adanaspor taraftarları ile başkanlarını bir...

Taraftarlardan Fikret Yeni’ye destek

Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan Adayı Fikret Yeni, Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor ve Adanaspor taraftarları ile başkanlarını bir araya getirdi.

Fikret Yeni'nin seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen toplantısına, Şimşekler Grubu Başkanı Ertan Zeybek, Turbeyler Grubu Başkanı Refik Gül ve her iki takımın taraftarları katıldı.

Adana'da sportif müsabakalarda ezeli rekabet içinde olan iki takımın tribün liderlerinden Ertan Zeybek, yaptığı konuşmada, Fikret Yeni'ye, Seyhan Belediye Başkanlığı yolunda başarılar diledi.

Fikret Yeni'ye destek sözü veren Zeybek, "Kendisini bir ağabey olarak gördüğümüz Fikret Yeni, bize bugüne kadar destek oldu. Seyhan Belediye Başkanı seçildikten sonra da desteklerinin devam edeceğine inanıyor, Adanamızın her iki takımının taraflarını bir araya getirdiği için de kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Turbeyler Grubu Başkanı Refik Gül de, Adana'nın her iki takımının taraftarlarının bir araya gelerek örnek bir tablo oluşturduğunun altına çizerek, şöyle konuştu:

'Adana Demirspor ve Adanaspor kardeşliğinin bugün bir milat olmasını diliyorum. Aynı memlekette yaşıyoruz aynı ortamları paylaşıyoruz. Geçmişte hatalarımız olabilir. Ülkemizin, bu kadar sıkıntıları yaşadığı bir dönemde birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Burada Adana Demirsporlu kardeşlerimizi de maça davet ediyorum.'

Fikret Yeni de, konuşmasına başlamadan önce, Şimşekler Gurubu Başkanı Ertan Zeybek ve Turbeyler Gurubu Başkanı Refik Gül'ü kürsüye çağırarak, ellerini havaya kaldırdı.

Adanalı olarak kendisi için en önemli değerlerden birinin Adanalılık bilinci olduğunu vurgulayan Fikret Yeni, "Adanalılık bilincini ortaya koyan çok önemli iki şey vardır. Adana Demirspor ve Adanaspor. Burada her iki takımın tribün liderleri kürsüye gelirken yine her iki takımın taraftarlarınca alkışlanması, çok güzel bir tabloydu. Dünyada iki evrensel dil vardır. Bunlardan biri spor, diğeri de sanattır. Sanatla insanlar sevgiyi, sporla hoşgörüyü ifade ederler. Ben sizlerin tribünlerdeki coşkunuza hayranım. İnşallah o coşkuyu 1 Nisan'dan sonra Seyhan Belediye Başkanı olarak tribünde sizlerle yaşayacağım. Her iki takımımızın maçlarına gidip, daha sonra sizlerle birlikte kebap yiyeceğim. Parasını da, belediye kasasından değil, kendi cebimden ödeyeceğim.'

Fikret Yeni, daha sonra Adana ve Seyhan için her alanda projeler gerçekleştireceklerini altını çizerek, "Adana sporuna ve sporculara destek olacak planlamalar yaptık. Bu kapsamda Amatör Futbol Kulüpleri Kompleksi, birçok mahallemiz için Spor Parklar, Spor Alanları ve bir mahallemizde Yüzme Havuzu projeleri geliştirdik" ifadelerini kullandı.

Taraftarlardan Fikret Yeni’ye destek

Taraftarlardan Fikret Yeni’ye destek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber