Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 12:23 Yorum: 0

Taraklı'da kanalizasyon projesi

Taraklı Belediye Başkanı Özkaraman:

Taraklı'da kanalizasyon projesi

SAKARYA (AA) - Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, ilçenin tüm kanalizasyon şebekesinin yenileneceğini bildirdi. 

Özkaraman, gazetecilere yaptığı açıklamada, kanalizasyon projesinin ilçenin önemli bir sorununu çözeceğini belirtti.

Projenin hazırlanmasının yaklaşık 2,5 yıl sürdüğünü kaydeden Özkaraman, "Proje, 37 kilometrelik alanı kapsıyor. Yıl sonuna kadar tamamlanacak olan çalışma sonucunda tüm kanalizasyon şebekesi yenilenecek" diye konuştu. 

Özkaraman, ilk kazmanın Ulucamii Mahallesi Atatürk İlkokulu mevkisinde vurulduğunu belirterek, arıtma sisteminin ihale aşamasında olduğunu, şebekeyle birlikte tamamlanacağını bildirdi. 

Kanalizasyon sıkıntısının çözümü için uzun uğraşlar verdiklerini anlatan Özkaraman, çalışma sırasında toz, çamur ve çukur gibi olumsuz faktörlerin en aza indirilmesi için gerekli tedbirlerin alındığını vurguladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber