Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:33 Kaza yerine gelen polisler, mesai arkadaşlarının cenazesiyle karşılaştı12:33 Muğla Ege Yıldızları Başkanı Şen: "Muğla’da sahamız olmadığı için maçlarımı...12:31 Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü12:31 Deprem sonrası gök yüzünde oluşan bulutlanma ve renk hayrete düşürdü12:30 Kız çocuğuna cinsel istismar iddiasında kuaföre 47 yıl 15 aya kadar hapis t...12:30 Kemer’in ilk kültür evi açılıyor12:30 Bakan Ersoy: “Venedik Bienali, Türkiye’nin kültürel zenginliğini dünyaya gö...12:30 KUMSMALL’dam çocuklara özel 23 Nisan hediyesi12:29 Kadıköy Fikirtepe’de 2 metrobüs kaza yaptı12:29 CW Enerji, savunma sanayisine ürün geliştiriyor12:29 Taste Of The World Dünya Lezzetleri CarrefourSA’da buluştu12:28 Dr. Doğan: "20’li yaşlar cilt bakımı rutinine başlamak için ideal bir zaman...12:28 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde bir aracın lastiği patladı: Kilometrelerce a...12:28 Şanlıurfa GAP Havalimanı’nı yılın ilk çeyreğinde 200 bin kişi kullandı12:28 Karnaval Komitesi Başkanı Bozkurt: "Karnaval 5 milyar TL’nin üzerinde ekono...12:27 Ankara’da çeşitli suçlardan aranan bin 158 kişi yakalandı12:26 Hakkında 148 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı12:25 ATSO Başkanı Bahar: “Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor”12:25 Arı kayıplarına önlem için ilaçlama uyarısı12:25 Yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi
Kültür 26 Haziran 2021 - 22:18 Yorum: 0

Tarihi Kentler Birliği’nden Boyabat Belediyesi Yaşayan Kültürel Miras Müzesi’ne ödül

2020 yılı Ağustos ayında ziyarete açılan ve hem Boyabatlılar hem de Türkiye'nin dört bir yanından gelen misafirlerin büyük ilgi gösterdiği Boyabat...

Tarihi Kentler Birliği’nden Boyabat Belediyesi Yaşayan Kültürel Miras Müzesi’ne ödül

2020 yılı Ağustos ayında ziyarete açılan ve hem Boyabatlılar hem de Türkiye'nin dört bir yanından gelen misafirlerin büyük ilgi gösterdiği Boyabat Belediyesi Yaşayan Kültürel Miras Müzesi; Tarihi Kentler Birliği tarafından Müze Özendirme Ödülü'ne layık görüldü.

İstanbul'un Pendik ilçesinde bir otelde gerçekleştirilen ödül töreninde Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı sahneye çıkarak ödülü aldı.

Tarihi Kentler Birliği'nden bir kez daha ödül almanın mutluluğu ve gururunu yaşayan Başkan Çakıcı, "Yaşayan Kültürel Miras Müzemiz; Tarihi Kentler Birliği'nin takdirleriyle ödüllendirildi ve kazananlar arasındaki yerini aldı. Böylelikle saygın şehrimiz Boyabat'ımız, saygın bir ödüle daha kavuşmuş oldu. Çok mutluyum çok gururluyum. Çünkü büyüklerimizin, çalışma arkadaşlarımızın, dava arkadaşlarımızın, en çok da değerli hemşehrilerimizin sonsuz inancı ve desteğiyle başardık ve bu başarı tesadüf değildi zaten. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. bu başarı senin Boyabat'ım" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber