Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Ekim 2014 - 21:18 Yorum: 0

Tarihi Milli Park'ta hırsızlık

Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'ndaki bazı prinç levhalar ile çeşitli malzemeler çalındı

Tarihi Milli Park'ta hırsızlık

ÇANAKKALE (AA) - Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı'ndan hırsızlık yapıldığı bildirildi.

Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı Müdürü Ozan Hacıalioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarımadanın farklı noktalarında ve çeşitli zamanlarda yaşanan hırsızlık olaylarında aralarında hediyelik eşya stantları ile tarihi alan tanıtımları için hazırlanan pirinç malzemelerin de bulunduğu çok sayıda malzemenin çalındığını belirtti.

Hacıalioğlu, hırsızlık olayını gerçekleştiren kişi ya da kişilerin Conkbayırı mevkisindeki Yeni Zelanda Anıtı önündeki pirinç Gelibolu Yarımadası haritasının yanı sıra her yıl 25 Nisan'da şafak ayininin gerçekleştirildiği Anzak koyundaki "Anzac" yazısının da çaldığını ifade etti.

Bugüne kadar böyle bir olayın yaşanmadığını, konunun jandarmaya iletildiğini dile getiren Hacıalioğlu, hırsızlık olaylarını aydınlatmak için çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber