Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 16 Haziran 2019 - 22:53 Yorum: 0

Tarihi ortak yayın kahvehaneleri doldurdu

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla...

Tarihi ortak yayın kahvehaneleri doldurdu

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen tarihi ortak yayın, kentteki kahvehaneleri doldurdu.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Merkezinde gerçekleştirdiği ortak yayın saat 21.00 itibariyle gazeteci İsmail Küçükkaya'nın moderatörlüğünde başladı. Ortak yayını izlemek isteyen İstanbulluların bazıları evlerinde izlerken, dışarıda olanlar ise kahvehaneleri doldurdu. Yayın sırasında dışarıda olan bazı vatandaşlar ise canlı yayını cep telefonundan izledi. Ortak yayını pür dikkat izleyen vatandaşlar, iki adayın da konuşmalarını ve vaatlerini yakından takip etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber