Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Kültür 18 Nisan 2022 - 10:49 Yorum: 0

Tarihi surlarda temizlik seferberliği

Diyarbakır'ın Sur İlçe Belediyesi, tarihi surların dipleri ve burçlarında temizlik çalışması başlattı.

Tarihi surlarda temizlik seferberliği

Diyarbakır'ın Sur İlçe Belediyesi, tarihi surların dipleri ve burçlarında temizlik çalışması başlattı.

Sur Belediyesi Temizlik Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçeyi çevreleyen tarihi surlarda ve burçlarında temizlik çalışması başlattı. Temizlik çalışmasının devamında da sur dipleri ve burçlarında akrep, yılan ve haşerelere karşı ilaçlama yapılacağı öğrenildi. Sur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Şenyiğit, yapılan çalışmaları Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi'nin talimatı doğrultusunda ve vatandaşların da ihbarları üzerine yaptıklarını ifade etti. Şenyiğit, "Ekiplerimizle birlikte elimizden geldiği kadarıyla çöpü yerde bırakmamaya, çevreyi temiz tutmaya ve koku veren yerleri dezenfekte ederek temizlemeye çalışıyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber