Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 15 Aralık 2017 - 11:24 Yorum: 0

Tarihi Türk Ocakları binası restore ediliyor

Edirne'de, kentin en önemli sivil mimari örnekleri arasında yer alan ve uzun yıllar Türk Ocakları Edirne Şubesi tarafından kullanıldıktan sonra 1997 yılında...

Tarihi Türk Ocakları binası restore ediliyor

Edirne'de, kentin en önemli sivil mimari örnekleri arasında yer alan ve uzun yıllar Türk Ocakları Edirne Şubesi tarafından kullanıldıktan sonra 1997 yılında Devlet Türk Müziği Topluluğu'na tahsis edilen tarihi bina restore ediliyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığının programı dahilinde restorasyona alınan tarihi Türk Ocakları binasının restorasyonu devam ediyor. Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, restorasyon çalışmalarının 2018 yılı itibariyle tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Tarihi binanın, restorasyonunun ardından yine Devlet Türk Müziği Topluluğu'nun binası olarak kullanılmaya devam edileceği kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber