Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Şubat 2018 - 15:13 Yorum: 0

Tarım Fuarı’nda MTOSB’nin stantlarına büyük ilgi

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, 13. Mersin Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'na 12 stant açarak katıldı.

Tarım Fuarı’nda MTOSB’nin stantlarına büyük ilgi

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, 13. Mersin Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı'na 12 stant açarak katıldı.

25 Şubat tarihine kadar sürecek olan fuara Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nden Unat Yağ, Yörüksüt, Menta Tarım, Aky Teknoloji, Sena Gıda, Aksun Tarım, Kuyucu Metal, Meysüt, Ardent Plastik, Ulusu Pompa firmalarının yanı sıra, Mersin- Tarsus Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve MTOSB Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi katılım sağladı.

Fuarların Mersin adına önemine değinen MTOSB Başkanı Sabri Tekli, "Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi olarak fuarlara büyük önem veriyoruz. Mersin'deki fuarların devamlılığı sektörel anlamda önemli. Bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi fuara yoğun katılım gösterdik. Bundan sonraki fuarlara da MTOSB'de faaliyet gösteren firmalarımız ile destek vereceğiz. Fuarlar sektörlerin gelişim göstermesi adına en önemli çıkış yollarıdır. Biz MTOSB çatısı altında bulunan firmalarımızın yurtiçindeki fuarlara katılım göstermelerini teşvik ettiğimiz gibi, yurtdışındaki fuarlarda da MTOSB adına açtığımız stantlarda firmalarımızın ürünlerini sergilemelerini sağlıyoruz. Fuarların öneminin bilinciyle hareket ediyoruz" dedi.

"Öğrenciler fuar deneyimi kazanıyor"

MTOSB Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adına açılan stantta öğrencilerin fuar deneyimi kazandığını belirten Tekli, "Biz üreten bir OSB olduğumuz kadar eğiten bir OSB olmaktan gurur duyuyoruz. Şu an MTOSB içerisinde faaliyet gösteren MTOSB Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizde 630 öğrencimiz eğitim görüyor. Bu yıl da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi gıda bölümü öğrencilerimizin fuara katılarak fuar deneyimlerini arttırmalarını sağladık. Fuarların ne kadar önemli olduğunu öğrencilerimize şimdiden öğretiyoruz. İş hayatına atıldıklarında fuarlara yabancı kalmamaları için mücadele ediyoruz" diye konuştu.

MTOSB'nin açtığı stant başta Mersin Valisi Ali İhsan Su olmak üzere, fuarı ziyaret edenlerden büyük ilgi gördü.

Tarım Fuarı’nda MTOSB’nin stantlarına büyük ilgi

Tarım Fuarı’nda MTOSB’nin stantlarına büyük ilgi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber