Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 11 Ağustos 2022 - 10:04 Yorum: 0

Tarım Kredi Kooperatifleri Birlik Başkanlığı’na Recep Küçükoğlu seçildi

Erzurum'da sevilen simalar arasında yer alan Recep Küçükoğlu, Erzurum Tarım Kredi Kooperatifleri Birlik Başkanlığı'na seçildi.

Tarım Kredi Kooperatifleri Birlik Başkanlığı’na Recep Küçükoğlu seçildi

Erzurum'da sevilen simalar arasında yer alan Recep Küçükoğlu, Erzurum Tarım Kredi Kooperatifleri Birlik Başkanlığı'na seçildi.

Bir dönem Erzurum'da aktif siyasetin içerisinde bulunan, AK Parti'nin Erzurum'da kuruluşu ve teşkilatlanması noktasında etkin rol oynayan ve bir dönem de Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten Küçükoğlu, 4 yılda bir belirlenen birlik başkanlığına seçildi.

Kars, Iğdır, Ağrı ve Ardahan'dan Tarım Kredi kooperatiflerine bağlı üyelerin de katıldığı seçimde 7 kişilik yönetim belirlenirken, başkanlık için Recep Küçükoğlu tercih edildi. Küçükoğlu'nun bu göreve getirilmesinde hem kendi şahsi özelliği hem de yaptığı görevlerde kişilere kendisini sevdirmesinin büyük rol oynadığı tahmin ediliyor.

Birlik Başkanlığı'na getirilen Recep Küçükoğlu'nun yönetiminde ise şu isimler yer aldı: "İntikam Güneş (Iğdır), Ensar Bilgin (Ardahan), Adnan Çelik (Patnos), Cengiz Ucum (Susuz) Erdal Avcıoğlu (Narman), Turan Kahveci (Selim)".

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber