Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Eylül 2016 - 16:13 Yorum: 0

Tarım Müdürlüğünden kooperatif borçların yapılanmasına ilişkin açıklama

Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğünden yapılan açıklamada, borçları peşin ödenmesi gereken kooperatif veya ortakları için yapılandırma ve...

Tarım Müdürlüğünden kooperatif borçların yapılanmasına ilişkin açıklama

Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğünden yapılan açıklamada, borçları peşin ödenmesi gereken kooperatif veya ortakları için yapılandırma ve 5 yıl taksitlendirme yapılacağını bildirdi.

Açıklamada, "Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca kredi kullandırılan tarımsal amaçlı kooperatiflerin muaccel hale gelen kooperatif ve ortakların borçlarının yeniden yapılandırılarak beş yıl süre ile taksitlendirilmesine dair 19 Ağustos 2016 tarih ve 29806 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir. Yeniden Yapılandırmadan faydalanmak isteyen ve gerekli şartları taşıyan kooperatif veya ortaklarının 31 Ekim 2016 tarihine kadar Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğümüze dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. Gerekli sözlü bilgilendirme için Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü'nde kooperatif birimine başvurulabilir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber