Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Eylül 2016 - 15:58 Yorum: 0

Tarım Müdürü Taşkın Kırkağaç’a veda etti

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde 14 yıldır görev yapan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Melikşah Taşkın, Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık...

Tarım Müdürü Taşkın Kırkağaç’a veda etti

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde 14 yıldır görev yapan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Melikşah Taşkın, Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne atanırken, Taşkın'ın Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcılığı görevine getirilmesi bekleniyor.

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde 14 yıldır görev yapan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Melikşah Taşkın, Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne atandı. Yeni görevine İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı olarak devam etmesi beklenen Taşkın, yıllardır birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına veda eden duygusal anlar yaşadı. Yaptığı projeler ve hizmetlerden bahseden Taşkın, Kırkağaç'ı hiç bir zaman unutmayacağını söyledi. Taşkın "Tam 14 yıl 1 ay büyük bir gurur ve şevkle çalıştığım Kırkağaç Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü görevine, Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne tayinim çıkmasından dolayı veda ediyorum. Hayatımın en güzel günlerini paylaştığım başta çalışma arkadaşlarım olmak üzere, tüm Kırkağaç halkına, çiftçilerimize, kaymakamlarımıza, milletvekillerimize, memur ve müdürlerimize, belediye başkanlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, hep dayanışma içinde olduğumuz Ziraat Odamıza, tüm siyasi parti temsilcilerimize, muhtarlarımıza, meslektaşlarımıza ve esnaflarımıza sonsuz teşekkür ederim. Görev yaptığım bu süre zarfında ilçemizde birçok projeleri ve ilkleri hayata geçirdik. Devletimizin sıcak yüzünü halkımıza göstermeye çalıştık. Halka hizmet Hakka hizmettir, düsturuyla çıktığımız bu yolda toplam bütçesi 10 milyon lirayı geçen birçok projeleri gerçekleştirdik. Birçok tarımsal yeniliği ilçemize kazandırdık. Bodur meyvecilik, modern sulama sistemleri, modern depolar, kavunumuza patent alınması, modern hayvancılık sistemleri ve küçükbaş hayvancılık yaygınlaştırılması ile ıslah edilmesi bunlardan bazılarıdır. Bu projelerin yazılmasından uygulanmasına kadar çok yoğun emek ve çaba sarf edildi. Bu çabayı fedakarca sarf eden tüm mevcut ve giden personelimize, projelerin gerçekleşmesi için destek veren tüm herkese ve bizi yalnız bırakmayan çiftçilerimize şükranlarımı sunarım. İyi ki Kırkağaç'ta çalışmışım, iyi ki böyle müthiş bir çalışma ekibimiz olmuş. İyi ki varsınız dostlar. Bu sayede biraz olsun hüznüm azalıyor, kendimi teselli ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber