Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ekim 2016 - 10:53 Yorum: 0

Tarım ve risk objektiflere yansıyacak

Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM), Türkiye fotoğraf ve sinema sanatının en köklü kuruluşlarından biri olan İstanbul Fotoğraf Sinema Amatörleri Derneği...

Tarım ve risk objektiflere yansıyacak

Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM), Türkiye fotoğraf ve sinema sanatının en köklü kuruluşlarından biri olan İstanbul Fotoğraf Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) ile birlikte "Tarım ve Risk" konulu fotoğraf yarışması düzenliyor.

TARSİM, düzenlediği fotoğraf yarışması ile tarım faaliyetlerinin çok önemli olduğunu ve kesintiye uğramasının olumsuz sonuçlar doğurabileceğine işaret ederek, bu doğrultuda tarım sigortası ile ilgili ülke genelindeki bilinç düzeyinin arttırılmasını amaçlıyor.

TARSİM Fotoğraf Yarışması, Seçici Kurul Üyeleri ve birinci dereceden yakınları ile Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) Temsilcisi, Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) üst düzey yöneticileri, İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK) Yönetim Kurulu Üyeleri ve birinci dereceden yakınları dışında, Türkiye'de ikamet eden ve 18 yaşını doldurmuş herkesin katılımına açık olacak şekilde düzenleniyor.

www.tfsfonayliyarismalar.org web sitesi üzerinden online olarak başvuruda bulunabilecek yarışmaya katılım ücretsiz olacak. Yarışma başvuruları 27 Eylül'de başlayıp, 31 Aralık'ta sona eriyor.

Tarım ve risk objektiflere yansıyacak

Tarım ve risk objektiflere yansıyacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber