Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 04 Mart 2015 - 11:38 Yorum: 0

Tarımsal destek ödemeleri başladı

SAMSUN (AA) - Samsun'da, üreticilere mazot, gübre ve toprak analizi desteği ödemelerinin başladığını bildirdi.Samsun Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kadir Güven, yaptığı açıklamada,...

Tarımsal destek ödemeleri başladı

SAMSUN (AA) - Samsun'da, üreticilere mazot, gübre ve toprak analizi desteği ödemelerinin başladığını bildirdi.

Samsun Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kadir Güven, yaptığı açıklamada, Samsun'da 61 bin 524  çiftçiye bir milyon 979 bin 057 dekar alanda, 21 milyon 662 bin 527 lira ödeme yapılacağını söyledi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının mazot, gübre ve toprak analizi desteğinin 28 Şubat'ta ödenmeye başlandığını hatırlatan Güven, "Analiz destekleri 14 Mart'a kadar tamamlanacaktır. Destekleme ödemeleri Zirat Bankası üzerinden yapılacaktır. Yoğunluk nedeniyle işletme sahiplerinin mağdur olmaması için ödemeler Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaralarının son rakamlarına göre 28 Şubat-14 Mart arasında yapılacaktır. Çiftçilerimizin ödeme günlerini öğrenip bankaya başvurusunu buna göre yapmasını istiyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber