Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 14:03 Yorum: 0

Tarla Günleri Fuarı Kapılarını Açtı

Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (ANTBİRLİK), Uluslararası Alman Tarım Birliği DLG ve Önder Çiftçi Projesi'nin düzenlediği...

Tarla Günleri Fuarı Kapılarını Açtı

Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (ANTBİRLİK), Uluslararası Alman Tarım Birliği DLG ve Önder Çiftçi Projesi'nin düzenlediği "Tarla Günleri Fuarı" kapılarını açtı.

Antalya Aksu ilçesi'nde ANTBİRLİK, Uluslararası Alman Tarım Birliği ve Önder Çiftçi Projesi tarafından "Tarla Günleri Fuarı" düzenlendi. Fuarın açılışını Aksu Kaymakamı Süleyman Erdoğan ve tarım sektörünün temsilcileri birlikte yaptı. Aksu Kaymakamı Süleyman Erdoğan, ANTBİRLİK standını ziyaret ederek Genel Müdürü Hasan Erdoğan, Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Zeybek ve Ziraat Ürünleri Müdürü İmdat Keskin'ten bilgi aldı.

PAMUK BİTKİSİNİ İNCELEDİ

Kaymakam Erdoğan, birlik standında cam kavanozlarla sergilenen pamuk çeşitleri ile serada yetiştirilen pamuk bitkisi hakkında bilgi aldı. Kaymakam Erdoğan, bir cam kavanozda ki kağıt para yapımında kullanılan "linter" pamuğuna ilgi gösterdi.

KAYMAKAM ANTALYA PAMUĞUNU ÖVDÜ

Kaymakam Erdoğan, pamuk çekirdeğinin çevresinde oluşan ince pamuk lifinden elde edilen "linter" pamuğunun kağıt para yapımında kullanıldığını öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi. Kaymakam Erdoğan, Antalya pamuğunun kalitesini övdü.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

ANTBİRLİK Genel Müdürü Hasan Erdoğan, tarım sektörü ve çiftçi açısından bu tür fuarların çok olumlu olduğunu belirterek, "Gelişen ve değişen tarım teknolojisini bu tür organizasyonlarda tanıma-tanıtma şansını yakalıyoruz. Bu fuarın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz" diye konuştu.

Tarla Günleri Fuarı Kapılarını Açtı

Tarla Günleri Fuarı Kapılarını Açtı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber