Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Ocak 2021 - 11:38 Yorum: 0

Tarsus Doğa Parkı tatilde öğrencilere ücretsiz

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Tarsus Doğa Parkı'nın, yarıyıl tatilinde pandemi...

Tarsus Doğa Parkı tatilde öğrencilere ücretsiz

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Tarsus Doğa Parkı'nın, yarıyıl tatilinde pandemi kuralları çerçevesinde öğrenciler için ücretsiz ziyaret edilebileceği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, pandemi sürecinin başından itibaren alınan tedbirler kapsamında hizmet veren Tarsus Doğa Parkı, yarıyıl tatilinde öğrenciler için açık olacak. Koronavirüs nedeniyle uzun süredir eğitimlerine evden devam eden öğrenciler, 25 Ocak-12 Şubat arasındaki yarıyıl tatilinde Tarsus Doğa Parkı'nı ziyaret edebilecek. Ziyaretler ilk, orta ve lise öğrencileri için Cumhurbaşkanlığı genelgesinde belirlenen 13.00-16.00 saatleri arasında yapılabilecek.

Tarsus Doğa Parkı'na gelenlerin ziyaret öncesi ateş ölçümleri yapılacak. Maskesiz gelenler kabul edilmeyecek. Görevliler, gezi sırasında maske ve mesafe kurallarına uyulması için öğrencilere eşlik edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber