Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 18 Nisan 2022 - 09:38 Yorum: 0

Tarsus İdman Yurdu Başkanı İlk: “Tarsus’u hak ettiği yere getireceğiz”

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, 2021-2022 futbol sezonun ikinci yarısında en çok puan toplayan takımlardan olurken, son 9 maçını...

Tarsus İdman Yurdu Başkanı İlk: “Tarsus’u hak ettiği yere getireceğiz”

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, 2021-2022 futbol sezonun ikinci yarısında en çok puan toplayan takımlardan olurken, son 9 maçını kazanarak ligde ikinci sıraya yerleşti.

İkinci yarı 39 puan toplayan Bodrumspor'un ardından, 32 puan toplayan Tarsus İdman Yurdu, 30 puan toplayan Fenerbahçe'yi geride bıraktı.

Amed Sportif Faaliyetler'i kendi sahasında 2-0 yenen Tarsus İdman Yurdu, 52 puanla ikinci sıraya yükselirken, Play- Off için büyük avantaj elde etti.

Her maçı final havasında oynadıklarını belirten Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Ali İlk, hedeflerine emin adımlarla yürüdüklerini söyledi.

Amed Sportif Faaliyetler maçında güzel bir futbolla, taraftarların desteğiyle 3 puan aldıklarını söyleyen Ali İlk, kalan diğer maçları da kazanıp, Play-Off'a yükseleceklerine inandıklarını söyledi. İlk, "Seriye devam ediyoruz, 9'da 9 yaptık. Çok güzel bir hava yakaladık. Artık inandık ve başaracağız. Bize her konuda destek veren Belediye Başkanımıza gerçekten teşekkür ediyorum. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Teknik heyetimize, sahada mücadele eden futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Mutlu sona yaklaşıyoruz. Tarsus İdman Yurdu hak ettiği yere gelecektir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber