Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

Tarsus TSO ile Polonya arasına iş birliği

MERSİN (AA) – Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası'yla (Tarsus TSO) Polonya arasında iş birliği protokolü imzalandı.Polonya'nın Ankara Büyükelçisi Mieczyslaw Cieniuch, Tarsus TSO'da düzenlenen...

Tarsus TSO ile Polonya arasına iş birliği

MERSİN (AA) – Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası'yla (Tarsus TSO) Polonya arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Polonya'nın Ankara Büyükelçisi Mieczyslaw Cieniuch, Tarsus TSO'da düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, 600 yıldır Polonya ile Türkiye arasında sürekli gelişen bir iş birliği olduğunu belirterek, Polonya için Türkiye’nin çok önemli bir bölge olduğunu söyledi.

Türkiye ile olan ilişkileri daha da geliştirerek sürdürmek istediklerini ifade eden Cieniuch, Tarsus'un da bu ilişkilerde önemli bir yer tuttuğunu kaydetti.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak ise Polonya ile ticaret iş birliğini en iyi şekilde gerçekleştirmek istediklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından Cieniuch ile Koçak, iş birliği protokolünü imzaladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber