Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Mayıs 2016 - 16:53 Yorum: 0

Tarsus’ta Devlet Üniversitesi İçin Çalışmalar Başladı

Mersin'in Tarsus ilçesinde kurulacak olan üniversite için çalışmalar başladı.

Tarsus’ta Devlet Üniversitesi İçin Çalışmalar Başladı

Mersin'in Tarsus ilçesinde kurulacak olan üniversite için çalışmalar başladı.

Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca başkanlığında, Belediye Başkanı Şevket Can, Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya ve Tarsus TSO Başkanı H.Ruhi Koçak'ın katılımıyla, Tarsus'ta kurulacak olan Tarsus Teknoloji Üniversitesi ile Tarım Organize Gıda Sanayi için gerekli olan hazırlık çalışmalarının başlatılması ve izlenecek olan yol haritası üzerine istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Tarsus Ticaret Borsası'nda yapılan toplantıda, Belediye Başkan Yardımcısı Av. Elif Eda Sağlam, İmar Müdürü E.Anıl Yarpuz ve Ticaret Borsası Genel Sekreteri Hasan Şanlı tarafından, kurulacak olan Tarsus Üniversitesi ile Tarım Organize Gıda Sanayi için yerleşke, imar durumları, gelişme alanları gibi konularda bilgilendirme yapıldı.

Toplantıda, Tarsus'un yıllardır özlemini çektiği üniversitenin kurulması için, ilçede bulunan tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum örgütleriyle birlikte, sorumluluk duygusu ile hızlı bir şekilde hareket edilerek çalışmaların sürdürüleceği kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber