Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Kasım 2014 - 19:53 Yorum: 0

Tarsus'ta "İletişim ve Motivasyon" konferansı

MERSİN (AA) - Mersin Üniversitesi (MEÜ) Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nurcan Gökçakan, "İletişim ve Motivasyon" konulu konferans...

Tarsus'ta 'İletişim ve Motivasyon' konferansı

MERSİN (AA) - Mersin Üniversitesi (MEÜ) Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nurcan Gökçakan, "İletişim ve Motivasyon" konulu konferans verdi.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından Ziraat Odası'nda düzenlenen konferansta konuşan Gökçakan, gün içerisinde çok yoğun olan insanların eve geldiğinde rahatlamasının, ailenin psikolojisi açısından önemli olduğunu belirtti.

Gökçakan, evde rahatlayamayan insanların farklı tepkiler vermeye başladığını ifade ederek, "Aileler arasındaki en büyük sorun, sağlıklı iletişim kurulamamasından kaynaklanıyor. Bunları düşünerek hareket eden ailelerde daha az sıkıntı yaşanır. Bu nedenle karşılıklı anlayışın olması şarttır. İnsanlar iletişim çatışmasına girmemeli ve her şeyden önce insanlar birbirlerine karşı dürüst olmalıdır” dedi.

Ailelerin çocuklarıyla yakından ilgilenmesi gerektiğini vurgulayan Gökçakan, çocukların davranışlarının küçük yaşlarda şekillendiğini, bu nedenle de ailelerin dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. 

Konferansa, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Kıraç, Ziraat Odası Başkanı Ali Eregezer ve TSO Genel Sekreteri Ali Ukav da katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber