Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mart 2015 - 13:08 Yorum: 0

Tarsus'ta lokanta ve kafelere denetim

MERSİN (AA) - Tarsus Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü Gıda Denetim ekiplerince lokanta, restoran ve kafelerde denetim yapıldı.Belediyeden yapılan açıklamaya...

Tarsus'ta lokanta ve kafelere denetim

MERSİN (AA) - Tarsus Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü Gıda Denetim ekiplerince lokanta, restoran ve kafelerde denetim yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, denetimlerde işletmeye ait kullanım alanının temizliği, kullanılan malzemelerin gıdaya uygunluğu ve muhafazası, çevre temizliği, personelin kişisel bakım ve sosyal tesislerin kullanışlılığı kontrol edildi.

Ayrıca işletmelerle ilgili Zabıta Müdürlüğü'nün Alo 153 hattına gelen şikayetler değerlendirilerek, satışı yapılan et ürünlerinden serolojik analiz yapılmak üzere numune alındı.

Denetimlerde ayrıca, işletme sahiplerine gıda işletmelerinin taşıması gereken şartlar, personel hijyeni ve ürünlerle ilgili bilgi verilerek, eksiklikler konusunda tebligat düzenlendi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber