Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 11 Ağustos 2020 - 14:53 Yorum: 0

Tarsus’ta silahlı yaralama

Olay, Tekke Mahallesi Türkmenistan Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, C.G. (17), M.A. (38) ve Nedim D. (48) adlı kişiler henüz belirlenemeyen...

Tarsus’ta silahlı yaralama

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir kişi silahla ağır yaralandı.

Olay, Tekke Mahallesi Türkmenistan Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, C.G. (17), M.A. (38) ve Nedim D. (48) adlı kişiler henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartıştılar. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine C.G. üzerinde bulundurduğu silahla iddiaya göre Nedim D.'ye ateş ederek karın bölgesinden yaraladı. Ağır yaralanan Nedim D., çağrılan 112 Acil Servisi ekibiyle Tarsus Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olaydan sonra firar eden C.G. ile M.A., trafik polisleri tarafından metruk bir binanın içinde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli M.A. ve C.G.'nin üzerinde 1 adet silah çıktı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber