Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Kasım 2019 - 10:28 Yorum: 0

Tarsus’ta su kanalları korkulukları onarılıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus ilçesinde su kanalları ve tahliye kanalları kenarlarında bulunan ve özellikle boğulma olaylarının yaşanmamasına...

Tarsus’ta su kanalları korkulukları onarılıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus ilçesinde su kanalları ve tahliye kanalları kenarlarında bulunan ve özellikle boğulma olaylarının yaşanmamasına büyük katkı sağlayan korkulukların, kırılan, zarar gören ve yıpranan bölümlerini onarıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü'ne bağlı Park ve Bahçeler Birimi ekipleri, Altaylılar Mahallesinden geçen su tahliye kanalı, DSİ'ye ait Cetvel ırmağı ve Gazipaşa Caddesi'ne paralel olarak giden Paşalar Sekisi bölgesinde kanal kenarında bulunan korkulukların, farklı nedenlerle zarar gören bölümlerini onardı.

Trafik kazalarından zarar gören noktalarda onarım

Büyükşehir ekipleri, söz konusu alanların dışında özellikle trafik kazaları sırasında zarar gören korkulukları da seri şekilde onarıyor.

Tarsus kent merkezinde bulunan cadde ve bulvarlar üzerinde yer alan ve kazalarda hasar gören orta refüj korkulukları da ekipler tarafından hızla onarılıyor.

Ekipler, bazı kamu kuruluşları veya okullarda da talebe göre korkuluk veya tel örgü tadilat çalışmaları gerçekleştiriyorlar.

Tarsus’ta su kanalları korkulukları onarılıyor

Tarsus’ta su kanalları korkulukları onarılıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber