Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Mart 2017 - 18:18 Yorum: 0

Tarsus’ta su kesintisi

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Tarsus ilçesine bağlı bazı mahallelerde, içmesuyu isale hattında meydana gelen arıza nedeniyle bugün...

Tarsus’ta su kesintisi

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Tarsus ilçesine bağlı bazı mahallelerde, içmesuyu isale hattında meydana gelen arıza nedeniyle bugün zorunlu su kesintisi uygulanacağını açıkladı.

MESKİ'den yapılan açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından yapılan Tarsus demiryolu alt geçit çalışması sırasında içmesuyu isale hattı borusunun kırılması sonucu meydana gelen arıza nedeniyle Anıt, Beydeğirmeni, boya tesisleri, yeni adliye ve Traktörcüler sitesi, TAŞTİ, Fahrettin Paşa, Ferahim Şalvuz, Gazipaşa, İsmet Paşa, Kavaklı, Kemalpaşa, Küçük Sanayi Sitesi, Kızılmurat ve Üçgen çarşı civarı, Mithatpaşa, Rasim Dokur Caddesi, İsmet Akın Caddesinin bir kısmı, Şehitishak, Tozkoporan Zahit, Yarbay Şemsettin, Yeni Örmeli ve Yarenlik alanı, Yeşilyurt, Alifakı, Ballıca, Bolatlı, Esenler, Hacıbozan, Halitağa, Heleke, Kamberhöyüğü, Koca Köy, Konaklar, Mahmut Ağa, Nemiroğlu, Tekeliören, Yunusoğlu mahallelerine ve Devlet Hastanesi, Şahin Mahallesi Bölge Trafik lojmanları, Tren garı, Ankara yolu ve Kamyoncular kooperatifi, Üçtepeler Mühimmat Bölüğü Askeriye bölgelerine su verilemeyeceği bildirildi.

Açıklamada, TCDD ekipleri ile MESKİ ekiplerinin arıza onarım çalışmalarına yoğun şekilde devam ettiği, arıza giderildiğinde içme suyunun söz konusu bölgelere yeniden verileceği ifade edildi.

Ayrıca, Tarsus ilçesi Akşemsettin Mahallesinde yer alan içme suyu hattında meydana gelen arıza nedeniyle Yenimahalle, Gaziler ve Altaylar Mahallesinin bir kısmına su verilemediği, onarım çalışmalarının devam ettiği, akşam saatlerinde mahallelere içmesuyu verileceği kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber