Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 18 Aralık 2014 - 15:08 Yorum: 0

Tarsus'ta Yerli Malı Haftası kutlandı

MERSİN (AA) – Tarsus'ta Yerli Malı ve Tutum Haftası köylü pazarında düzenlenen etkinlikle kutlandı.Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, etkinlikte yaptığı konuşmada, ülkenin ekonomik...

Tarsus'ta Yerli Malı Haftası kutlandı

MERSİN (AA) – Tarsus'ta Yerli Malı ve Tutum Haftası köylü pazarında düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, etkinlikte yaptığı konuşmada, ülkenin ekonomik bağımsızlığının korunması ve sürdürülebilir bir ekonomik alt yapıya sahip olunması için yerel ürünleri kullanmanın önemli olduğunu belirterek, "Bu bağlamda Yerli Malı ve Tutum Haftası’nın kutlanması bir nostalji değil, bir anlayış ve geleceğe sağlıklı adımlar ile yol almaktır. Bu etkinliği okullarımızda da güzel ve anlamlı etkinliklerle kutlamaktayız” dedi.

Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği Başkanı Mehmet Topal da Tarsus Ziraat Odası ile ortaklaşa düzenledikleri etkinlikle yerli malı ürünlerin tüketilmesi konusunda dikkatleri çekmek istediklerini söyledi.

Kent Konseyi Başkanı Ali Cerrahoğlu ise Tarsus’ta tarımın çok iyi gelişme gösterdiğini ve çok sayıda ürünün üretildiğini ifade ederek, bu ürünlerin tüketimine herkesin destek vermesi gerektiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından pazar yeri gezildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber