Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 14 Aralık 2017 - 12:58 Yorum: 0

Tarsus’ta zeytin tesislerinde denetim

Mersin'in Tarsus ilçesinde zabıta müdürlüğü ile sağlık işleri müdürlüğü ekipleri zeytin salamurası yapan ve zeytinyağı çıkaran tesislerde denetim...

Tarsus’ta zeytin tesislerinde denetim

Mersin'in Tarsus ilçesinde zabıta müdürlüğü ile sağlık işleri müdürlüğü ekipleri zeytin salamurası yapan ve zeytinyağı çıkaran tesislerde denetim yaptı.

Tarsus İlçe Jandarma Komutanlığı'nın koordinasyonunda, Tarsus Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Tarsus İlçe Sağlık Müdürlüğü, Tarsus Şehit Kerim Vergi Dairesi, Tarsus İşkur ve Çevre İl Müdürlüğü ekipleri Tarsus genelinde 5-6-7 Aralık 2017 tarihlerinde zeytin salamurası yapan ve zeytinyağı çıkaran tesislerde ilgili yasal mevzuatlar çerçevesinde denetimler yaptı.

Denetimlerde eksiklikler görülen işletmelere tutanak düzenleyen ekipler, işletmelere eksikliklerini düzeltmeleri için süre verdi.

Tesislerin tamamının ruhsatlı olduğunu tespit eden ekipler, mevzuat gereği tesislerin atık kara sularının çevreyi kirletmemesi için tedbir almaları konusunda işletme sahiplerine uyarıda bulundu.

Tarsus’ta zeytin tesislerinde denetim

Tarsus’ta zeytin tesislerinde denetim

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber