Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Temmuz 2021 - 09:18 Yorum: 0

Tartıştığı arkadaşına kurşun yağdırdı

Küçükçekmece'de bir şahıs, tartıştığı arkadaşına kurşun yağdırdı. Kurşunlardan kaçmaya çalışan adam yaralanırken, saldırgan polis ekiplerinin...

Tartıştığı arkadaşına kurşun yağdırdı

Küçükçekmece'de bir şahıs, tartıştığı arkadaşına kurşun yağdırdı. Kurşunlardan kaçmaya çalışan adam yaralanırken, saldırgan polis ekiplerinin kovalamacası sonucunda yakalandı.

Olay, dün akşam saat 18.30 sıralarında Küçükçekmece İnönü Mahallesi Seda Sokak'ta yaşandı. İki arkadaş arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Arkadaşlardan biri diğerine silahla saldırdı. Saldırıya maruz kalan genç adam can havliyle koşarak kaçmaya çalışsa da kurşunların hedefi olmaktan kurtulamadı. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs olay yerinden koşarak uzaklaşmaya çalıştı ancak polis ekipleri şahsı kovalamaya başladı. Kaçarken de havaya ateş eden saldırgan, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak emniyete götürüldü. Saldırıda yaralanan şahıs ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Saldırının yaşandığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde saldırganın arkadaşına silahla ateş etmesi, kaçış anları ve polis ekiplerinin saldırıdan kısa bir süre sonra saldırganı kovalamaya başladığı görülüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber