Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 11 Ekim 2016 - 16:33 Yorum: 0

Tartıştığı şahıslara kızıp çam ağaçlarını yaktı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çay bahçesinde vatandaşlarla tartışan şahıs işletmenin bitişiğinde bulunan çam ağaçlarının altındaki otları yaktı.

Tartıştığı şahıslara kızıp çam ağaçlarını yaktı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çay bahçesinde vatandaşlarla tartışan şahıs işletmenin bitişiğinde bulunan çam ağaçlarının altındaki otları yaktı. Çam ağaçlarına sıçrayan ateş, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, çay bahçesine gelen ve madde bağımlısı olduğu ileri sürülen şahıs işletmede bulunan vatandaşlarla tartıştıktan sonra, işletmenin bitişiğinde bulunan çam ağaçlarının altındaki otları yaktı. Otların alev almasıyla çam ağaçlarına sıçrayan ateş, yangın söndürme tüpleri ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle diğer ağaçlara yayılmadan söndürüldü. Şüpheli Savaş K. (42) ise özel güvenlik ekipleri tarafından yakalanıp polise teslim edildi.

Emniyet güçlerince teslim alınan Savaş K.'nin, yangının içindeki çantasını ve diğer eşyalarını istemesi üzerine polis çantada tiner kutularının olduğunu fark etti. Şahıs, tineri kendisinin kullanmadığını, plastik oyuncak yaptığını ve yaparken kullandığını iddia etti.

Emniyet güçleri tarafından Şelale Polis Karakoluna götürülen Savaş K.'nın, tehdit, hakaret, yaralama, kişilerin huzur ve sükununu bozma, ateşli silah kullanma, hırsızlık, güveni kötüye kullanma gibi çok sayıda suç kaydının bulunduğu, önceki gün ise güvenlik güçlerine direndiği için hakkında işlem yapıldığı bildirildi. Zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından adli mercilere sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber