Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:07 Çan’da ev yangını korkuttu17:06 Isparta’da kazaya müdahale eden ambulans ve polis aracına başka bir otomobi...17:05 Keşan’da 14 yaşındaki çocuğun kullandığı otomobil kaza yaptı: 3 yaralı17:05 El-aziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneğinden ücretsiz enstrüman kursu17:05 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hamas Siyasi Büro Başkanı Haniye ile görüşmesi son...17:05 Otomobil yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda takla attı17:01 Trendyol Süper Lig: Konyaspor: 0 - Corendon Alanyaspor: 1 (İlk yarı)17:01 Kağıthane Belediyesi’nin 2023 yılı faaliyet raporu mecliste kabul edildi16:54 Tolunay Kafkas: “Bizim için lige tutunma maçıydı”16:53 Kuvvetli rüzgar ve yağış çarşıdaki yoğunluğa engel olmadı16:53 Yağmurlu ve rüzgarlı havaya rağmen gondol sırası oluşturdular16:53 Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nı 1. Ayak Yarışları Bilecik’te start ald...16:52 Tekirdağ’da sağanak yağış etkili oluyor16:50 Köşk’te fırtına etkili oldu, bir binanın çatısı uçtu16:50 İhbar kendisine geldi, belediye başkanı köpek kurtarma operasyonuna katıldı16:45 Kastamonu’da fırtına etkili oldu: Binaların çatıları uçtu16:45 Siirt’te 266 gram metamfetamin uyuşturucu ele geçirildi, 1 şüpheli tutuklan...16:35 Osman Zeki Korkmaz: “Rakibin hücumcularının kalecimize en çok yaklaştığı ye...16:35 Bandırmaspor - Tuzlaspor maçının ardından16:35 Alanya sahilinde şiddetli rüzgar denizde dalgalar oluşturdu
Ekonomi 18 Temmuz 2019 - 14:38 Yorum: 0

Tarzıyla farkını gösterdi

Antalya Hyundai Bayii Cangarlar Otomotiv'de satışa sunulan Yeni Elentra, sportif tasarımı ile büyük beğeni topladı.

Tarzıyla farkını gösterdi

Antalya Hyundai Bayii Cangarlar Otomotiv'de satışa sunulan Yeni Elentra, sportif tasarımı ile büyük beğeni topladı. Yeni Elentra'nın basın tanıtım toplantısı geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Test sürüşünün de yapıldığı toplantıya, Türkiye Satış müdürü Tolga Baltaoğlu ve Bölge Müdürü Berkay Dinçerler'in yanı sıra Cangarlar Otomotiv Genel Müdürü Hakan İbaç katıldı. Yeni Hyundai Elantra'nın yeni modeli 1.6 litre MPİ benzinli 127 beygirlik motor ve 6 ileri otomotik şanzıman satışa sunulduğu 1990 yılından bu yana 11 milyondan fazla satış adetine ulaştı.

6'ıncı versiyon yeni makyajlı

Cangarlar Otomotiv Genel Müdürü Hakan İbaç, markanın tüm zamanların en çok satılan modellerinden biri olan Elantra'nın, dünya genelinde en çok bilinen model ve aynı zamanda markanın ürettiği ilk C segmenti otomobili olarak önemli bir şöhrete sahip olduğunu vurguladı. İbaç; "Bu önemli gücü arkasına alan markamız Amerika ve Asya pazarlarında başarıdan başarıya koştuğu bu modelimiz, şimdi de altıncı neslinin makyajlı versiyonuyla ülkemizde de satışa sunuluyor" dedi.

İbaç ayrıca, tüm dünya genelinde bugüne kadar 250'den fazla ödülün de sahibi olan Elantra'nın, birçok ülkede de "Yılın Otomobili" seçildiğini hatırlatarak açıklamasına şöyle devam etti; "Geçtiğimiz yılın sonunda makyajlanarak daha dinamik ve daha sportif bir tasarıma kavuştu. Şu anda satışlarımız piyasa normlarının ortalamasında devam ediyor."

Tarzıyla farkını gösterdi

Tarzıyla farkını gösterdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber