Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Eylül 2014 - 11:18 Yorum: 0

Taş, KARTAB temsilciliğine seçildi

KARS (AA) - Kars Kültür ve Turizm Altyapı Birliği (KARTAB) Turizm Örgütü Temsilciliğine Mir Hasan Taş seçildi.Valilik Toplantı Salonunda Vali Günay Özdemir başkanlığında 14 üyenin katılımıyla...

Taş, KARTAB temsilciliğine seçildi

KARS (AA) - Kars Kültür ve Turizm Altyapı Birliği (KARTAB) Turizm Örgütü Temsilciliğine Mir Hasan Taş seçildi.

Valilik Toplantı Salonunda Vali Günay Özdemir başkanlığında 14 üyenin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, turizm örgütü temsilcisi seçimi yapıldı.

Oylama sonucunda Sarıkamış Turizm Derneği (SATURDER) Başkanı Mir Hasan Taş, Kars Kültür ve Turizm Altyapı Birliği (KARTAB) Turizm Örgütü temsilciliğine seçildi.

Taş, göreve getirilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

"Valimiz Özdemir başkanlığında yapılan toplantıya, KARTAB’a üye belediye başkanlıkları, il encümenleri, belediye meclis üyeleri, köy muhtarları ve turizm işletmecileri katıldı. Şahsıma gösterdikleri güvenden dolayı kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Şahsım ve turizme gönül vermiş tüm örgütümüzle hizmet için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Kars bölgesinde turizmin gelişmesi ve faaliyetlerin artırılması için gece gündüz çalışacağız. KARTAB tarafından yapımı biten ve devam eden bütün projelerin takipçisi olacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber