Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Ağustos 2016 - 17:13 Yorum: 0

Taşçı 15. yılı kutladı

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "AK Parti gibi hizmet sevdalısı bir partinin neferi olmaktan ve AK belediyecilik anlayışının bir parçası olarak...

Taşçı 15. yılı kutladı

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "AK Parti gibi hizmet sevdalısı bir partinin neferi olmaktan ve AK belediyecilik anlayışının bir parçası olarak halkımıza hizmet etmekten dolayı gurur duyuyorum" dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti'nin kuruluşunun 15. yılını kutlayarak, Türkiye'de 14 Ağustos 2001 tarihinden bugüne çok şeyin değiştiğini kaydetti. 15 yıllık siyasi hayatında 14 yıllık kesintisiz iktidar dönemi yaşayan AK Parti'nin Türk milletinden aldığı gücün büyüklüğüne dikkat çeken Başkan Taşçı, "AK Parti, gücünü milletten alan kadim bir medeniyetin, kültürel ve manevi değerlerinin halklarını oluşturduğu çelikten bir zincirdir" dedi.

"AK Parti milletin kendisidir"

Türkiye'de 14 Ağustos 2001 tarihinin bir milat olduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti'nin kuruluşuyla birlikte değişim ve gelişim sürecinin de başladığını belirtti. AK Parti'nin yolunun Türk milleti tarafından çizildiğini ifade eden Başkan Taşçı, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bundan 15 yıl önce, Türkiye'nin geleceği adına önemli bir adım atmış ve partimizi kurmuştur. Bugün gelinen noktada, 15 yılı geride bırakmış ama bu sürece Türkiye'nin ciddi bir değişim ve gelişim yaşamasını sağlamış olan AK Parti, bu anlamda Türk milletinin gücünü de arkasına alarak, ülkemizi her alanda zirveye taşımıştır. 15 yıllık bir parti olan ve 14 yıldır kesintisiz iktidar olan AK Parti, gücünü milletten alan kadim bir medeniyetin, kültürel ve manevi değerlerinin halklarını oluşturduğu çelikten bir zincirdir. Zira AK Parti, millet iradesinin üzerinde hiçbir vesayeti kabul etmeyen, milletin ta kendisinden oluşan bir partidir" diye konuştu.

"Millet AK Parti'ye, AK Parti millete güveniyor"

AK Parti'nin 3 Kasım 2002 seçimlerinde bugüne kadar imza attığı atılımların büyüklüğüne ve önemine dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "AK Parti döneminde Türkiye, öncesinde hayal bile edilemeyen yenilikler ve reformlar yaşadı. Bu nedenle de halkın desteği her geçen gün daha da büyüdü. Türkiye, ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma kadar her alanda büyüdü, gelişti. İçinde bulunduğumuz süreçte, iç ve dış hainlerin bu denli saldırganlaşması, ağızlarından salyalar akıtarak milli iradeye ve millete saldırması da bundan dolayıdır. Türkiye'nin büyümesini, gelişmesini, güçlü bir ülke olmasını hazmedemeyenlere, çok şükür ki Türk milleti her hamlelerinde ağızlarının payını veriyor. Millet AK Parti'ye güveniyor, AK Parti millete güveniyor" şeklinde konuştu.

"Belediyecilikte "model" Erdoğan"

Türkiye'de yerel yönetimler anlayışının da AK Parti ile birlikte değiştiğine dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı şunları söyledi: "AK Parti'nin kurucusu olan ve şu an Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ülkeye sağladığı en büyük kazanımlardan birisi de muhakkak ki yerel yöneticiliktir. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde ortaya koyduğu çalışmalarla AK Belediyecilik anlayışının temellerini oluşturan Recep Tayyip Erdoğan, bugün Türkiye'nin büyük bir çoğunluğunda görev başında olan AK Partili belediye başkanlarının modeli olmuştur. Bu modeli örnek alan bizler, görev yaptığımız il ve ilçelerde en iyi hizmetleri, en kapsamlı projeleri halkımızla buluşturuyoruz. Bu kapsamda AK Parti'nin kuruluşunun 15. yılını canı yürekten kutluyorum. AK Parti gibi hizmet sevdalısı bir partinin neferi olmaktan ve AK belediyecilik anlayışının bir parçası olarak halkımıza hizmet etmekten dolayı gurur duyuyorum. Kuruluşundan bu yana AK Parti'de çeşitli kademelerde görev yapmak, bu görevi şimdi de belediye başkanı olarak sürdürmek benim adıma ciddi bir onur ve gurur kaynağıdır."

Taşçı 15. yılı kutladı

Taşçı 15. yılı kutladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber