Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Ekim 2016 - 16:09 Yorum: 0

Taşçı aşure dağıttı

Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen Aşure Günü etkinliği kapsamında Atakumlulara aşure dağıtıldı.

Taşçı aşure dağıttı

Atakum Belediyesi tarafından düzenlenen Aşure Günü etkinliği kapsamında Atakumlulara aşure dağıtıldı.

Atakumlulara aşureleri kendi elleriyle dağıtan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Atakum Belediyesi ve Semerkand Vakfı, Aşure Günü nedeniyle ortaklaşa bir etkinlik düzenledi. Alparslan Bulvarı'nda gerçekleştirilen etkinlikte kurulan dev kazanlarda vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, etkinlikte yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları vererek ihanet çetelerine sert sözlerle tepki gösterdi. Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğine dikkat çeken Başkan Taşçı, "Vatan hainleri ülkemizi bölmek, parçalamak gibi bir hayalin peşindeler. Türk Milleti bu hainleri asla amaçlarına ulaştırmayacak. Canımız yanıyor, yüreğimiz kanıyor ama ne o hainlerden ne de o hainlere destek verenlerden korkmuyoruz. Biz güçlü bir devletiz. Biz devletine bağlı bir milletiz. Bu anlamda ortaya koyduğumuz birlik ve beraberliği daha güçlendirmek zorundayız. Türk ve İslam geleneği olan aşureyi ilçemizde vatandaşlarımıza dağıtmak istedik. Farklı ürünlerin harmanlanmasıyla ortaya çıkan aşure, tıpkı farklı kültürlerin harmanlanmasıyla yaşadığımız ülkemiz gibi. Tüm insanların bu dünyada barış ve huzur içerisinde yaşaması dileğiyle Muharrem ayı hepimize hayırlı olsun" dedi.

Aşure Günü etkinliğine Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın yanı sıra Semerkand Vakfı Samsun Şube Başkanı Zekai Murzioğlu ve Semerkand Vakfı Atakum Şube Başkanı Tuncay Ergi ile çok sayıda vatandaş katıldı. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kurulan dev tencerelerin başına geçerek vatandaşlara aşure dağıttı.

Taşçı aşure dağıttı

Taşçı aşure dağıttı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber