Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 11:23 Yorum: 0

Taşçı’dan Kyk’ya Ziyaret

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Kredi ve Kurtlar Kurumu(KYK) Fatsa Erkek Öğrenci Yurdu'nu ziyaret ederek öğrencilerle birlikte kahvaltıda bir araya...

Taşçı’dan Kyk’ya Ziyaret

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Kredi ve Kurtlar Kurumu(KYK) Fatsa Erkek Öğrenci Yurdu'nu ziyaret ederek öğrencilerle birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

Milletvekili Taşçı'ya AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler. İlk olarak Fatsa KYK Müdürü Salim Sadan'dan yurtla ilgili bilgiler alan Taşçı, daha sonra öğrencilerle birlikte kahvaltı yaptı. Öğrencilere herhangi bir talepleri olup olmadığını soran Taşçı yaptığı açıklamada "Fatsa ziyaretimizde KYK Erkek Öğrenci Yurdumuzu ziyaret ettik. Müdür ve personelleri ile bir araya gelerek sorunlarını dinledik. Fatsa'mıza yakışır bir KYK yurdumuz var. İlçeye dışarıdan gelen öğrenciler artık Fatsa'yı rahatlıkça tercih edebilirler" dedi.

Vekil Taşcı ve beraberindeki ekip toplantı salonunda Fatsa KYK Müdürü Salim Sadan'dan bilgi aldı.

Taşçı’dan Kyk’ya Ziyaret

Taşçı’dan Kyk’ya Ziyaret

Taşçı’dan Kyk’ya Ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber