Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:27 Tarihçi-yazar Turan: “Atalarımıza layık torunlar, nesiller olalım”14:27 Eğitim camiası iftarda buluştu14:24 Pamukkale Belediyespor Süper Lig yolunda14:24 Gençlik ve Spor Bakanı Bak: "Türkiye, Cumhurbaşkanımızın önderliğinde spor...14:21 Mikro çoğaltımla yılda 50 bin adet sertifikalı fındık fidanı üretilebilecek14:21 Büyükkılıç’tan Erciyes Feneri Derneği Marketine ziyaret14:20 Balıkesir’de denizde erkek cesedi bulundu14:19 Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz ölümünün 9’uncu yıl dönümünde adliyede anıld...14:19 Tavas Belediyesi binlerce vatandaşı gönül sofrasında buluşturdu14:19 Başkan Palancıoğlu Ak Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı ile iftarda bir araya...14:19 Milli Eğitim Bakanı Tekin Iğdır’da14:18 Bahar geldi, ardıç ağaçlarının üzerindeki yuvalar leyleklerle şenlendi14:18 Şerafettin Elçi Havalimanı Şubat ayında 29 bin 933 kişiye hizmet verdi14:17 Sarıcaoğlu: “Sahte anketler ile ‘başkanlık hayali’ kuranlar, seçim günü uya...14:17 Büyükşehir DESKİ 3 mahallenin daha içme suyu hatlarını yeniledi14:17 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki: “Bittiğinde Zonguld...14:17 Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden iki iş birliği protokolü14:16 Başkan Togar: “Sevdalısı olduğumuz Tekkeköy için her zaman çalışacağız”14:16 İzmir merkezli kaçakçılık operasyonu: 15 bin litre etil alkol ele geçirildi14:15 Yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı yaşlı adam ağır yaralandı
Sami Er
Türkiye 17 Nisan 2022 - 12:24 Yorum: 0

Taşdeğirmen köyünden iftar programı

Ramazan ayı münasebetiyle Çıldır Taşdeğirmen köyünde iftar programı düzenlendi.

Taşdeğirmen köyünden iftar programı

Ramazan ayı münasebetiyle Çıldır Taşdeğirmen köyünde iftar programı düzenlendi.

Taşdeğirmen köyü taziye evinde gerçekleştirilen iftar programına Çıldır Kaymakamı Fatih Bayram, Çıldır İlçe Müftüsü Rahmi Temiz, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Fatih Bayram ve beraberindeki ekibi, Taşdeğirmen köyü muhtarı Özcan Korkmaz ve vatandaşlar karşıladı. Sonrasında taziye evinde Taşdeğirmenli vatandaşlarla iftar programına geçildi. Yemek sonrası köylülere hitap eden Çıldır Kaymakamı Fatih Bayram, köylülerin Ramazan-ı Şerifleri tebrik ederek, misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber